Butiker

 • BASTARD BURGERS

  Det handlar om bra kött, bra bröd, grymma burgare! Vår grundidé är enkel, att servera den godaste streetfood burgare du har ätit! För oss handlar det inte bara om en hamburgare, för oss är det mer än så. Vi anser att det är ett hantverk som verkligen kräver kunskap och ett stort intresse för hela hamburgerkulturen. Efter otaliga besök på burgarställen runt om i världen, köttprovningar, finslipning av brödrecept, dressingar och picklingar så känner vi nu att vi med stolthet kan servera riktigt grymma burgare.

  bastardburgers.se
  Se öppettiderna här!

 • Clas Ohlson

  Rejäla produkter till låga priser! Clas Ohlson säljer kontorsmateriel, datortillbehör, elektronik, hushåll, verktyg och mycket annat.

  016-15 89 50
  www.clasohlson.se

 • Deichmann

  Deichmann – skor som det passar dig.

  Vi är skobutiken där DU hittar det DU letar efter . Oavsett fot- och plånboksstorlek, vi har skor som det passar dig.
  Oavsett temperament & humör, vi har skor som det passar dig. Oavsett din smak och din stil, vi har skor som det passar dig.

  Hos Deichmann handlar du som det passar dig. Vill du ha tips och vägledning hjälper dig våra trevliga och kunniga med­arbetare mer än gärna. Handlar du hellre snabbt och enkelt? Alla storlekar står redan framme och det är fullständigt fritt fram att prova så många skor du vill! Vill du se vårt urval först, eller föredrar du att shoppa hemifrån? Kika då in på www.deichmann.com

  Oavsett vad du är ute efter – vi har de rätta skorna till just dig!
  Välkommen in till Deichmann!

  016-51 15 50
  www.deichmann.com

 • Dressmann

  Dressmann är Nordens största modekedja för herrkläder, och ingår i modekoncernen Varner-Gruppen. Koncernen har samlat central administration på Billingstad utanför Oslo, där även Dressmanns huvudkontor är placerat. Huvudkontoret har ungefär 40 anställda. Förutom i Norge är Dressmann i dag representerat i Sverige, Finland, Danmark, Lettland, Island och Tyskland. Kedjan har cirka 3 000 anställda fördelat på närmare 400 butiker.

  010-206 32 61
  www.dressmann.com

 • Frisörerna

  Gör allt för frisyren!

  016-51 40 42

 • In & Finn

  In & Finn erbjuder ett utbrett sortiment såsom presenter, heminredning, husgeråd, glas och porslin samt hygien artiklar, allt för att tillgodose kundens önskemål. Varje avdelning består av ett bassortiment med konkurrenskraftiga priser som utöver detta kombineras med modern heminredning.

  016-13 99 90
  www.inochfinn.se

 • KappAhl

  En av Nordens största kedjor inom mode! KappAhl erbjuder ett vuxet och modernt mode till rätt pris.

  016-14 12 80
  www.kappahl.se

 • KICKS

  Välkommen till KICKS – Your beauty destination

  Kicks erbjuder dig det senaste inom makeup, doft, hudvård och hårvård för både kvinnor och män. Du hittar varumärken som Biotherm, Clarins, Clinique, Dior, IsaDora, Lancôme, L´Oréal, Max Factor mfl. På Kicks arbetar utbildade makeupartister och hudterapeuter, allt för att du ska få den bästa hjälpen när du handlar. För aktuell information, kampanjer och öppettider besök vår hemsida.

  010-188 16 28
  www.kicks.se

 • Konditori Amarant

  Vi har levererat bakglädje sedan 1957 med kvalitet och smakglädje som paroll. Kundens behov står i fokus tillsammans med skapandet vilket ger bästa möjliga kvalitet och smakglädje. Två generationer av familjen Styrlander utgör kronan på verket hos Konditori Amarant där Kvalitet och Yrkeskunnande är viktiga beståndsdelar och pelare i arbetet. Kreativitet blandat med en mästares kunskap och erfarenhet gör Konditori Amarant till ett naturligt val.

  016-51 11 00
  www.konditoriamarant.se

 • McDonald’s

  McDonald’s är en av de största restaurangkedjorna i världen med målsättningen att leverera god mat med snabb och vänlig service i rena, trevliga lokaler till ett lågt pris.

  016-13 21 32
  www.mcdonalds.se

 • NORMAL

  Välkommen till Normal!
  Hos oss hittar du ett stort utbud av helt normala varor – till onormala priser. Normal säljer märkesvaror till fasta, låga priser inom personlig vård och hushållsartiklar, samt ett stort antal dagligvaror.
  Det är märkesvaror som du redan känner till och använder i badrummet, i köket och till rengöring – t.ex. L´Oréal, Gillette, Colgate och Ajax. Men Normal är mycket mer än bara fasta, låga priser på vardagens märkesvaror.
  Vårt mål är att du som kund ska få en unik och intressant butiksupplevelse varje gång du besöker våra butiker. Därför tar vi in minst hundra nya och spännande varor varje vecka, som kompletterar vårt fasta sortiment.

  Det gör det extra roligt att gå på upptäckt i vår butik om och om igen.

  www.normal.se

 • SUSHI YAMA

  Sushi Yama grundades 2008 och är idag Sveriges största sushikedja, med 46 restauranger runtom i Sverige och en egen restaurangskola för internutbildning. Se öppettiderna här!

  016-12 20 00
  sushiyama.se

 • The Body Shop

  Naturlig hudvård för naturligt välbefinnande.

  010-410 40 51
  www.thebodyshop.se

 • Tre Smeder

  Butiken för guld, silvervaror och klockor från kända leverantörer! Egna guldsmeder som kan tillverka dina drömmars smycke i vår egen atelje – urmakare.

  016-14 18 70
  www.tresmeder.se

 • Twilfit

  Twilfit etablerades 1922 och gjorde då succé med sina twilfit-korsetter – anpassade för kvinnor i alla former, för alla tillfällen. Idag är Twilfit en ledande specialist på underkläder som med stor erfarenhet och kunskap hjälper till att bygga upp och stärka kvinnor, inifrån och ut. Twilfits grundfilosofi är att underkläder förtjänar en mer framträdande roll och att alla är värda sköna och snygga underkläder för alla behov och tillfällen. Underklädessortimentet består av en stilren bas kryddad med trendiga former och färger i säsong. Alla plagg är av hög kvalitet och utprovade i minsta detalj för optimal passform och hållbarhet.

  Vi finns förstås även i Cityhuset och på twilfit.se

  016-840 03 03
  www.twilfit.se