Butiker

 • Akademibokhandeln

  Akademibokhandeln är en bokhandel för konsumenter, studenter, enskilda professionella, företag och bibliotek, kort sagt för alla som använder boken för underhållning, information och utveckling.

  010-7441460
  www.akademibokhandeln.se

 • Body Shop

  Naturlig hudvård för naturligt välbefinnande.

  010-410 40 51
  www.thebodyshop.se

 • BR-Leksaker

  Specialbutiken för leksaker.

  0757-282235
  www.br-leksaker.se

 • Clas Ohlson

  Rejäla produkter till låga priser! Clas Ohlson säljer kontorsmateriel, datortillbehör, elektronik, hushåll, verktyg och mycket annat.

  016-15 89 50
  www.clasohlson.se

 • Deichmann

  Deichmann – skor som det passar dig.

  Vi är skobutiken där DU hittar det DU letar efter . Oavsett fot- och plånboksstorlek, vi har skor som det passar dig.
  Oavsett temperament & humör, vi har skor som det passar dig. Oavsett din smak och din stil, vi har skor som det passar dig.

  Hos Deichmann handlar du som det passar dig. Vill du ha tips och vägledning hjälper dig våra trevliga och kunniga med­arbetare mer än gärna. Handlar du hellre snabbt och enkelt? Alla storlekar står redan framme och det är fullständigt fritt fram att prova så många skor du vill! Vill du se vårt urval först, eller föredrar du att shoppa hemifrån? Kika då in på www.deichmann.com

  Oavsett vad du är ute efter – vi har de rätta skorna till just dig!
  Välkommen in till Deichmann!

  016-51 15 50
  www.deichmann.com

 • Dressmann

  Dressmann är Nordens största modekedja för herrkläder, och ingår i modekoncernen Varner-Gruppen. Koncernen har samlat central administration på Billingstad utanför Oslo, där även Dressmanns huvudkontor är placerat. Huvudkontoret har ungefär 40 anställda. Förutom i Norge är Dressmann i dag representerat i Sverige, Finland, Danmark, Lettland, Island och Tyskland. Kedjan har cirka 3 000 anställda fördelat på närmare 400 butiker.

  010-206 32 61
  www.dressmann.com

 • Fixiphone

  Fixiphone är en snabbväxande och uppskattad butikskedja, som hittills bara funnits i norra Sverige. Nu finns den här hos oss i Cityhuset. Kom in och få snabb hjälp med att laga din mobiltelefon och läsplatta. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön. Butiken lagar iPhone och iPad oavsett om problemet är ett krossat mobilglas, en trasig skärm eller om de mest avancerade reparationerna på en mobiltelefon eller surfplatta krävs.

  010-130 13 80
  fixiphone.se

 • Frisörerna

  Gör allt för frisyren!

  016-51 40 42

 • In & Finn

  In & Finn erbjuder ett utbrett sortiment såsom presenter, heminredning, husgeråd, glas och porslin samt hygien artiklar, allt för att tillgodose kundens önskemål. Varje avdelning består av ett bassortiment med konkurrenskraftiga priser som utöver detta kombineras med modern heminredning.

  016-13 99 90
  www.inochfinn.se

 • Jack and Jones

  Modebutiken i Cityhuset!

  016-13 58 20
  www.jack-jones.se

 • KappAhl

  En av Nordens största kedjor inom mode! KappAhl erbjuder ett vuxet och modernt mode till rätt pris.

  016-14 12 80
  www.kappahl.se

 • KICKS

  Välkommen till KICKS – Your beauty destination

  Kicks erbjuder dig det senaste inom makeup, doft, hudvård och hårvård för både kvinnor och män. Du hittar varumärken som Biotherm, Clarins, Clinique, Dior, IsaDora, Lancôme, L´Oréal, Max Factor mfl. På Kicks arbetar utbildade makeupartister och hudterapeuter, allt för att du ska få den bästa hjälpen när du handlar. För aktuell information, kampanjer och öppettider besök vår hemsida.

  016-13 34 90
  www.kicks.se

 • Konditori Amarant

  Vi har levererat bakglädje sedan 1957 med kvalitet och smakglädje som paroll. Kundens behov står i fokus tillsammans med skapandet vilket ger bästa möjliga kvalitet och smakglädje. Två generationer av familjen Styrlander utgör kronan på verket hos Konditori Amarant där Kvalitet och Yrkeskunnande är viktiga beståndsdelar och pelare i arbetet. Kreativitet blandat med en mästares kunskap och erfarenhet gör Konditori Amarant till ett naturligt val.

  016-51 11 00
  www.konditoriamarant.se

 • McDonald’s

  McDonald’s är en av de största restaurangkedjorna i världen med målsättningen att leverera god mat med snabb och vänlig service i rena, trevliga lokaler till ett lågt pris.

  016-13 21 32
  www.mcdonalds.se

 • Muscle Performance

 • Panduro Hobby

  Panduro Hobby är Nordens ledande distributör av hobbymaterial. Genom en unik bredd och ett strategiskt utvecklingsarbete erbjuder vi produkter och inspiration för eget kreativt skapande. Panduro Hobby har ett sortiment på mer än 9 000 produkter inom scrapbooking, smycketillverkning, inredningsdetaljer, tyg, barnprodukter m.m. Produkterna säljs via egna butiker, återförsäljare, postorder samt genom grossistverksamhet. Huvudkontoret är beläget i Malmö och totalt har företaget ca 500 anställda.

  “Panduro på facebook! Gilla Panduro Hobby Cityhuset Eskilstuna på Facebook för att ta del av personalens pysseltips och nyheter”.

  016-51 50 80
  www.panduro.se

 • Rinse frisörkedja

 • Tre Smeder

  Butiken för guld, silvervaror och klockor från kända leverantörer! Egna guldsmeder som kan tillverka dina drömmars smycke i vår egen atelje – urmakare.

  016-14 18 70
  www.tresmeder.se

 • Twilfit

  På Twilfit finns underkläder för alla kvinnor och alla tillfällen. Klassiskt och kvinnligt, funktionellt och sinnligt. Här hittar du vår egen kollektion tillsammans med välkända varumärken som Calvin Klein, Chantelle, Hanky Panky, Triumph och många fler. Vi är övertygade om att rätt underkläder bidrar till ökat välbefinnande och bättre självkänsla. Förutom underkläder finns även strumpor, nattplagg, badplagg och loungewear i sortimentet. Hos Twilfit ska det vara lätt och okomplicerat att prova. Enkelt att få expertishjälp och roligt att handla.

  Vi finns förstås även i Cityhuset och på twilfit.se

  016-12 60 93
  www.twilfit.se

 • Vero Moda