Erbjudande

 • BLACK FRIDAY PÅ PANDURO!

  Välkommen till Panduro för att ta del av deras superpriser! Erbjudandet gäller på utvalda varor och så långt lagret räcker, dock längst till och med den 26 november 2017.

 • Erbjudande Panduro Hobby

  Vi hyllar skapandet! På fredag startar Creative Weekend då du får 20% hos Panduro Hobby! Erbjudandet gäller fredag till söndag  den 29/10-1/10.

  Gäller ordinarie priser. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

 • TIDIGARE

  Erbjudande Twilfit

  Nu har vi klubbdagar med 20% rabatt på hela sortimentet för dig som är eller blir medlem i Twilfit Sisters. Passa på att uppdatera din underklädesgarderob och införskaffa säsongens badkläder! Klubbdagarna pågår t.o.m. 28 maj. Välkommen till butik och till vår webbshop! www.twilfit.se

 • TRE SMEDER ANORDNAR SMYCKESVISNING

  Tydliga, enkla och eviga. Så beskriver grundaren Jeanette Skanshage sina smycken som hon designar under namnet Skanshage Sweden. Det är halsband, armband, ringar och örhängen med iögonfallande design som trotsar kortlivade trender med sin minimalism.

  Nu har du chansen att vara med på en smyckesvisning av Skanshaga Sweden. Tre Smeder anordnar ett event på Sillbiten i Eskilstuna där de presenterar smycken från den senaste kollektionen och erbjuder även besökarna att handla för 20% rabatt under hela kvällen. Du får även delta i vår utlottning där vinsterna är smycken från kollektionen.

  Vi bjuder på buffé och vin, samt kaffe och fika efter maten. Biljetterna köper ni hos Tre Smeder. Välkomna!

  Tid: 25 april kl 18.00
  Pris: 100 kr
  Plats: Sillbiten, Måttjohanssons väg 54

 • Paketinslagning i Cityhuset!

  Det är inte alltid så lätt att få till de perfekta klapparna. I Cityhuset står våra paketproffs redo för att se till att din jul blir klappad och klar i ett kick!

  Paketinslagning:

  17–18 december kl 12–16
  19–23 december kl 16–20