Tre Smeder
Tre Smeder

Välkommen till oss på Guldbutiken Tre smeder om du som kund vill ha det där lilla extra.

Hos oss kan du känna dig trygg med vår expertis inom både fashion och guldarbeten.

I över 20 år har butiken funnits i Cityhuset. Vi jobbar med allt från reparationer, nytillverkningar, omarbetningar och värderingar.

Sedan start har butiken fokuserat på lyx, kvalitet och hållbarhet. Vi handplockar vårt sortiment noggrant för att ha ett brett utbud för både ung och gammal, kvinna, man, vågad eller diskret.

Sett till varumärken är våra storsäljare Efva Attling, Thomas Sabo, Edblad och Caroline Svedbom. Även många nya designers och småmärken kan ni hitta hos oss då vi är måna om det lilla formatet och det blandade sortimentet.

Vi hjälper dig med din design

När det kommer till nytillverkningar så är vi väldigt måna om att låta kunden vara delaktig i alla steg från början till slut. Vi är tydliga och kunniga och har en rad olika hantverkare vi samarbetar med för att just kundens arbete ska hamna i rätt händer. Vill man ha en design ritat i CAD eller handsmitt så erbjuder vi bägge. Vi har även smeder som trär pärlor och stenar.

Värderingar till bodelning och försäkringsbolag är något vi också hanterar.

Alltså, vi har en liten men innehållsrik butik där vi brukar säga: ”Den som inte hittar något hos oss?” Välkomna till oss på Tre smeder för ett toppköp, beställning, konsultation eller bara en trevlig pratstund. Vi finns här för er alla!

Intresserad av att veta mer, besök gärna vår hemsida: tresmeder.se

// Emma med personal!

Varumärken

Efva Attling, Thomas Sabo, Caroline Svedbom, Edblad, Emma Israelsson, GUESS, Sif Jakobs, Ti Sento, Lily & Rose, SÄGEN, By Billgren, CU Jewellery, Les Georgettes, Kalevala med flera.

Öppet: Mån-Fre 10-18, Lör 10-16,
Avvikande Öppettider
Julafton Stängt, Juldagen Stängt, Annandagen 12-16, Nyårsafton 10-14, Nyårsdagen Stängt,

Öppettiderna kan avvika vid stora helger och röda dagar. Kontakta butiken för mer information.

Kontakt
16-14 18 70